Προϋπολογισμός 2011 (Αποκάλυψη Τώρα)

Χωρίς προσανατολισμό και στίγμα ο προϋπολογισμός του 2011 στο Δήμο μας.
Η διοίκηση του Στέφανου Βλάχου πριν 2 χρόνια είχε δώσει βάρος στην Κοινωνική Πολιτική, στους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.

Σήμερα η διοίκηση του ΚΚΕ εμφανίζει ένα πλασματικό προϋπολογισμό που τον συνέταξαν 2 ή 3 άνθρωποι μακριά από την κοινωνία και τις ανάγκες της.
Ο αυταρχισμός διαπερνά όλες τις πτυχές της εφαρμοσμένης πολιτικής του κ.Κοτσαμπά.

Η διοίκηση του κ.Κοτσαμπά λέει λοιπόν:

  • Όχι στην Τράπεζα Τροφίμων που μοίραζε τρόφιμα στους φτωχούς και που ο Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος παραχωρούσε σε μηνιαία βάση 500 ευρώ, οι αφοι Σκλαβενίτη 300 ευρώ, οι γιατροί του κόσμου τρόφιμα και εφόδια.

Δυστυχώς αναμένουμε το Σοσιαλισμό του ΚΚΕ να τακτοποιήσει τις ανάγκες των φτωχών.

  • Όχι στους καλοκαιρινούς παιδότοπους, πρόγραμμα που βοηθούσε τριακόσιες οικογένειες και έδινε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδάκια να ασχολούνται δημιουργικά ενώ οι γονείς τους βρίσκονταν στην εργασία τους.
  • Όχι στο δεύτερο λεωφορείο του Δήμου που είχε προγραμματίσει ο Στέφανος Βλάχος.
  • Όχι στην ανάπτυξη του προγράμματος Φειδιππίδης που ο Στέφανος Βλάχος καθιέρωσε στο Δήμο Πετρούπολης (μοναδικός σε ολόκληρη την Ελλάδα και έσωσε τις ζωές πολλών παιδιών).

Λέει όμως:

  • Ναι στα αυξημένα έξοδα μισθοδοσίας των αιρετών (Δημάρχου, Αντιδημάρχων).
  • Ναι στα αυξημένα έξοδα δεξιώσεων.
  • Ναι και στα αυξημένα έξοδα για την έκδοση πολυτελών εντύπων.

Αυτό είναι ένα δείγμα των προθέσεων.

Ομολογούν ότι είναι ένας πλασματικός προϋπολογισμός με αυξημένα έσοδα χωρίς να καταφέρνουν να δικαιολογήσουν την πηγή της προέλευσής τους.

Καταργούν ουσιαστικά τις εναλλακτικές μορφές διαχείρισης των απορριμάτων (κομποστοποίηση) που ο Δήμος μας ήταν πρωτοπόρος στην εφαρμογή τους.

Βέβαια δεν τους ενοχλεί το γεγονός ότι η Πετρούπολη γειτνιάζει με την χωματερή και πρέπει να είναι η ουσιαστική δύναμη ευαισθητοποίησης και των άλλων δήμων στη  μάχη για την ανακύκλωση και έτσι στην συνολική μείωση των σκουπιδιών.