Εορταστικά δρώμενα στην Πετρούπολη

poinsettia

Οι γιορτές φεύγουν, όμως αφήνουν μια πικρή γεύση στους πολίτες της Πετρούπολης. Ιδιαίτερα σε εκείνους που είναι γονείς και για τα μικρά παιδιά τους που δε βρήκαν μια διέξοδο στο γιορτινό κλίμα που επιβάλουν οι ημέρες. Τα τελευταία χρόνια το εορταστικό κλίμα δείχνει να μην ταιριάζει στην Πετρούπολη. Ή καλύτερα να μην βρίσκεται στα πλάνα της Δημοτικής Αρχής. Πράγμα παράδοξο, όταν όλοι οι γειτονικοί δήμοι διοργανώνουν πολύ καλές εκδηλώσεις για τις ημέρες αυτές και διάφορα εορταστικά δρώμενα. Είναι άραγε θέμα χρημάτων ή έμπνευσης και θέλησης; Ιδέες υπάρχουν…αλλά διάθεση από τη σημερινή δημοτική αρχή μάλλον δεν υπάρχει, Αναζητείται!

Όμως φέτος οι δημότες της Πετρούπολης αγανακτισμένοι από αυτή την κατάσταση, πήραν τα παιδιά τους και αναζήτησαν εκδηλώσεις για να χαρούν σε άλλες γειτονικές πόλεις και κυρίως στο Περιστέρι.. ο Δήμος σε πείσμα των καιρών διοργανώνει κοινωνικές δράσεις και εορταστικές εκδηλώσεις, σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους …μικρούς διασκέδαση χαρά και ψυχαγωγία.

Φυσικά όλοι θυμούνται επί εποχής Στέφανου Βλάχου που πρωτοπορούσε δίνοντας ζωντάνια στις γιορτές της πόλης. Που είναι εκείνες οι ημέρες;