Άρχισε η δίκη για την λυματολάσπη

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου, τελείωσε η πρώτη φάση της δίκης ενάντια στον τέως δήμαρχο Στέφανο Βλάχο και σε δέκα ακόμη συμπολίτες μας από την Πετρούπολη και τα Άνω Λιόσια.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι πρόκληση σε στάση και παρακώλυση συγκοινωνιών.
Εκεί καταντήσαμε!

Διώκονται αυτοί που προασπίζονται το Κοινό και Δημόσιο Συμφέρον!

Οι τυχοδιώκτες και οι απαθείς στην χώρα μας αποτελούν τους ευηπόληπτους πολίτες.

Έπρεπε να αφήσουμε να δηλητηριασθεί ο κόσμος και να είμαστε εντάξει με την εξουσία.

Δυστυχώς ο λαός  ξεχνάει αρκετά γρήγορα, θεωρεί τα πάντα δεδομένα.

Κάποιοι θα ασχοληθούν, κάποιοι θα υπερασπισθούν το Βουνό για να μην χτιστεί, κάποιοι θα κινητοποιηθούν όταν κινδυνεύει η Δημόσια Υγεία.

Στη δίκη μάρτυρες υπεράσπισης ήταν ο π. Δήμαρχος κ.Γιώγος, ο νυν Δήμαρχος κ.Κοτσαμπάς, ο Δήμαρχος Ιλίου κ.Ζενέτος, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κ.Σαράντης, ο Βουλευτής Β΄Αθήνας κ.Μίχος.

Τους ευχαριστούμε για την συμπαράσταση τους.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να σταθούμε στην παρουσία του κ.Γιώγου και του κ.Κοτσαμπά που απέδειξαν ότι τιμούν τον θεσμικό τους ρόλο και το χρέος τους απέναντι στην Πόλη μας.

Όπως ιδιαίτερα θα σταθούμε και στην επιδεικτική απουσία της υπόλοιπης Αντιπολίτευσης! Κάποιους το πάθος δεν τους επιτρέπει να σκέπτονται ψύχραιμα και νηφάλια.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στο κτίριο 13 της π.Σχολής Ευελπίδων θα υπάρξει η ετυμηγορία μετά την αγόρευση των Συνηγόρων και της Εισαγγελέως.

Όποια κι αν είναι η απόφαση θεωρούμε ότι πράξαμε το χρέος μας απέναντι στους Πολίτες της Πετρούπολης και της Δυτικής Αθήνας. Όσοι δύνανται ας παρευρεθούν την Τετάρτη στο Δικαστήριο. Αυτή η υπόθεση ενδιαφέρει και αφορά όλους μας.