ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ

Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. Η Διοίκηση του Δήμου (Κ.Κ.Ε.), αυτό που δεν κατάφερε πριν λίγους μήνες, προσπαθεί να το πραγματοποιήσει τώρα στα μουλωχτά, μέσα στο Πάσχα.
Δηλαδή, να ξεπουλήσει το τριπλό οικόπεδο της οδού Αγησιλάου, που η Διοίκηση Βλάχου προόριζε για βρεφονηπιακό σταθμό, έχοντας εξασφαλίσει και δεσμεύσει και το ανάλογο ποσό, το οποίο και βρίσκεται στο ταμείο του Δήμου Πετρούπολης.
Πολύ ευάλωτη αποδείχτηκε η νέα Διοίκηση του ΚΚΕ, απέναντι στις πολυποίκιλες πιέσεις, πολιτικές και μη, που δέχεται.
Έτσι σε μια νύχτα, για μια ακόμα φορά, προσπαθεί να ακυρώσει κάτι που η περιοχή της Αγίας Τριάδας έχει απόλυτη ανάγκη, δηλαδή την κατασκευή ενός σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού.
Η προηγούμενη Διοίκηση της ΑΔΕΚ (Στέφανος Βλάχος) όχι μόνο δεν υποχώρησε στις πολιτικές και προσωπικές πιέσεις που δέχτηκε (βουλευτές, υπουργοί, παράγοντες όλων των «αποχρώσεων») αλλά επέβαλλε και κατοχύρωσε σε όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα τη βούληση των κατοίκων της Αγίας Τριάδας, την υλοποίηση δηλαδή και τη λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού.
Για μια ακόμη φορά, η νέα Διοίκηση, αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, αφού, όχι μόνο δε δημιουργεί, αλλά δυστυχώς καταστρέφει ότι καλό έκανε η Διοίκηση του Στέφανου Βλάχου για την πόλη και τους κατοίκους της.
Η συζήτηση θα διεξαχθεί, την Πέμπτη 19 Απρίλη, στις 8.00 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο χώρο διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλίου (Εθ. Αντιστάσεως 61).
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΘΕΊ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΉ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Α.Δ.Ε.Κ.
Στέφανος Βλάχος