Αποστολή εμφιαλωμένου νερού στους πληγέντες του Δήμου Παλαμά από την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ»

Αποστολή εμφιαλωμένου νερού

Πρωτοβουλία για την παροχή εμφιαλωμένου νερού στους κατοίκους του Δήμου Παλαμά, που βιώνουν τις τραγικές συνέπειες της θεομηνίας, ανέλαβε η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ».

Με συντονισμένες ενέργειες των τελευταίων ημερών, εξασφάλισε την αποστολή 25 τόνων εμφιαλωμένου νερού, δωρεά του Δημάρχου Πετρούπολης & Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ», Στέφανου – Γαβριήλ Βλάχου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σκαλιστήρα και των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι ανέλαβαν και το κόστος μεταφοράς.

Την αποστολή που έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου στον Παλαμά Καρδίτσας, συνόδευσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος – Γαβριήλ Βλάχος και οι Αντιδήμαρχοι: Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας, Παιδείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς και Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός.


Η αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ» μετέβη στο Δημαρχείο Παλαμά, όπου και παρέδωσε τα νερά στο σημείο συλλογής. Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Σακελλαρίου και μέλη της Δημοτικής Αρχής, κατά την οποία ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος δήλωσε:


«Εκφράζουμε τη θλίψη, την αγωνία και την αμέριστη συμπαράστασή μας για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Μπορεί να νομίζουν ότι έχασαν τα πάντα, όμως δεν θα τους αφήσουμε να χάσουν την ελπίδα… Θα είμαστε έμπρακτα δίπλα τους για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, με ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη».