Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ» κατέθεσε το Νικηφόρο Ψηφοδέλτιο!

Ενωμένη Πετρούπολη

📥Ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Στέφανο – Γαβριήλ Βλάχο, κατέθεσε το ψηφοδέλτιο στην ειδική ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Μία ομάδα πλήρης, με 88 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, το ανώτερο δηλαδή όριο υποψηφίων που επιτρέπει ο νόμος για τον Δήμο Πετρούπολης.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος ανέφερε: Αυτή η παράταξη, η Ανεξάρτητη Δημοτική μας παράταξη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε αυτά τα 4 πρώτα χρόνια της θητείας της, όχι μόνο άντεξε και στάθηκε όρθια σε ένα εχθρικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση περιβάλλον, αλλά είναι εδώ παρούσα πιο ΕΝΩΜΕΝΗ και πιο ΔΥΝΑΤΗ από ποτέ.

🟠Είμαστε εδώ συνοδοιπόροι, χωρίς να προτάσσουμε τις κομματικές ταυτότητες.

🔵Είμαστε εδώ και κοιτάμε τους συμπολίτες μας στα μάτια.

🟣Είμαστε εδώ περήφανοι για το έργο μας.

🟢Είμαστε εδώ ξεπερνώντας υγειονομικές, ενεργειακές, πληθωριστικές κρίσεις, αλλά και τις δυσκολίες που επέφερε στην λειτουργία των ΟΤΑ η θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής.

🟡Είμαστε εδώ έχοντας ως προμετωπίδα όλα αυτά που πετύχαμε κάτω υπ’ αυτές τις συνθήκες.

Με τη συσσωρευμένη εμπειρία της θητείας μας, με σχέδιο, όραμα, διαφάνεια, μεθοδικότητα και πολλή δουλειά, με μοναδικό όπλο μας την αγάπη και τη συνέπεια γι’ αυτόν τον τόπο, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε ακόμη περισσότερα!

Είναι η ώρα να βαδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ώστε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, για όλους τους πολίτες της Πετρούπολης. Είναι η αύρα της ενότητας που ενσαρκώνει την ελπίδα, την αισιοδοξία, την αποφασιστικότητα, με το βλέμμα μπροστά και δίπλα στη νέα γενιά της πόλης.

🤝Η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ» είναι εδώ, για να σταματήσουν οι άγονες αντιπαραθέσεις που δημιουργούν κλίμα στασιμότητας, εσωστρέφειας και διχόνοιας.

Η Πετρούπολη αλλάζει και συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Σίγουρα ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα!